Kandıra’da faaliyet raporu onaylandı


Kandıra Belediyesi’nin nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Cengiz Kan başkanlığında gerçekleştirildi.  Dayısının vefatı dolayısıyla toplantıya katılamayan CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Tımaç dışındaki 10 meclis üyesi de hazır bulundu.

DENETİM RAPORU OKUNDU

Toplantıda ilk olarak, Denetim Komisyonu’nun 2012 yılına ait raporu okundu. Ardından da gündem maddelerine geçildi.  Bütçe Komisyonu’nun 2013 yılı ilan reklam vergisinin düşürülmesine ilişkin önergesi meclisin onayına sunuldu. Önergede ilan reklam vergisinin yüzde 100 oranında düşürüldüğünü ve bunun da yasalara aykırı olduğunu hatırlatan Başkan Cengiz Kan, yasanın kendisine verdiği yetkiye dayanarak, 5 gün içerisinde meclis üyeleriyle yeniden toplanılmasını istedi.

FAALİYET RAPORUNA ONAY

Kandıra Belediye Meclisi’nde komisyon seçimleri de yapıldı. Encümen üyeliğine Erdoğan Günay ile Ersin Cici seçildi. Bütçe Komisyonu’na ise Erdoğan Güney, Erkan İşler, Rüştü Uygur, Mehmet Tımaç ve Şermin Çetiner oybirliğiyle seçildi. İmar Komisyonu ise oybirliğiyle Erkan İşler, Rüştü Uygur ve Kemal Kardaş’tan oluştu. Meclisin son gündem maddesinde ise faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu. DP’li Şermin Çetiner ve Salih Akyıldız red oyu verirken, CHP’li Cüneyt Erdem ve Kemal Kardaş ile AK Partili Erkan İşler ve Özcan Şenol çekimser oy verdi. Faaliyet raporu, AK Partili meclis üyelerinin oylarıyla meclisten geçti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817