KANDIRA’DA FESTİVAL  DEVAM EDİYOR
 Kandıra Belediyesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Tarım Kültür ve Sanat Festivali Namazgah Mesire Alanında devam ediyor.

Festivalin ikinci günü Stantların gezilmesiyle başlandı. Sonra çocuklara yönelik yarışmalar düzenlendi .Tiyatro gösterileri ve oyun alanların da ,   minikler doyasıya eğlendi  ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

EN İYİ MANCARLI PİDE VE KEŞKEK YEMEĞİ YARIŞMASI

Festival da yarışmalar etkinliğe renk kattı. En iyi Mancarlı Pide Tasvire Muzaç  yarışmasında jürinin değerlendirmesine göre  birinci oldu. Keşke yarışmasında ise birinci Cahide Uğur oldu.  Dereceye girenlere ödül takdim edildi.

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Etkinlikte kurumlar arası futbol turnuvasının açılış maçını Adliye ve öğretmenevi karşı karşıya geldi. Turnuva 1 ay sürecek ve birbirinden çekişmeli maçlar spor severlerle buluşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817