Kandıra’da Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkulu Oldu


 Kandıra Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sünnet Şöleni coşkulu geçti. Belediye önünden  mehteren takımı ile birlikte Namazgah Kültür Merkezine giden aileler ve sünnet çocukları orada birbirinden güzel etkinliklerle karşılandı.

Mehteren takımının görkemine hayran kalan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Etkinlikte imam hatipler tarafından Kuranı Kerim tilaveti okundu. Sünnet şölenine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, meclis üyeleri ve ilçe protokolü katıldı.

Kandıra Belediye Başkanı yaptığı konuşmada, Her şey bir tek kimsenin Allah razı olsun duasını alabilmek içindir. Bugünden yarına bu fani dünyada elde edebileceğimiz en büyük kazançta budur. Her şey geliyor ve geçiyor. Devirler geçiyor; ama bu fani dünyanın içerisinde asıl olan gönüller kazanabilmek, hayırla yad edilebilmek, hoş sadalar bırakabilmektir. İşte bunun için sizlerden aldığımız güç ve destekle ve sizlerin hayır dualarıyla yola yolculuğa devam ediyoruz. Ben bugün bu yavrularımızın mürüvvetlerini gördüğümüz bu anlarda ülkemize de hayırlı günler diliyorum”dedi.

Sünnet etkinliği kapsamında düzenlenen mancarlı pide ve yoğurt yarışmalarında en iyi yoğurtta birinci olan Macide Altaş oldu. En iyi mancarlı pide kategorisinde birinci olan ise, Sevim Avşar oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817