Kandıra'da iki köy yolu betonla kaplandı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra'da yol yenileme uygulaması yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolu mahallesi ile Hacımazlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu betonla kapladı. 

 

YOLLAR GENİŞLETİLDİ

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yolların ulaşıma daha elverişli olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra İlçesi'ndeki Bollu ve Hacımazlı mahalleleri arasındaki bin 400 metre uzunluğundaki yol bölümü genişletildi. Bölge halkının memnuniyetini kazanan çalışma ile yol 6 buçuk metre genişliğinde getirildi.

 

ULAŞIM RAHATLAYACAK

Çalışmada toplam bin 300 metreküp beton ve 27 ton da demir kullanıldı. Mahallelerin ulaşımlarını rahatlatan yol çalışması kapsamında ayrıca Gencali ve Antaplı mahalleleri arasında da V kanal imalatları gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817