KANDIRA’DA KORONA VİRÜS MÜCADELESİ

Ekipler insanların toplu halde kullandıkları ibadethaneler, resmi kurumlar, belediyenin tüm birimleri ve birçok yerde dezenfekte, temizleme ve ilaçlama çalışmalarını tamamladı.

Kandıra Belediyesi, ilçe halkının sağlığı açısından salgın hastalık ve bulaşıcı mikroplara karşı genel temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı. Ekipler, camiler ve halkın ortak kullanım alanlarında da ilâçlama yaptı.

Konuyla alakalı Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yaptığı açıklamada dezenfekte çalışmalarını sürekli tekrarlayacaklarını söyledi. Başkan Turan, "Kandıra belediyesi olarak toplu ibadet merkezlerimizi, resmi kurumlarımızı ve ilçe halkımızın ortak kullanım alanlarını kendi belediyemizden başlayarak toplumun yoğunca kullandığı alanları dezenfekte ediyoruz. Virüs salgınlarından etkilenmemek için tedbiri elden bırakmamalıyız. Devlet ve millet olarak birlikte el ele vererek bu sıkıntıyı da atlatacağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817