banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KANDIRA’DA ÜÇLÜ İTTİFAK
 Kandıra Belediyesi (Kandıra Bel-Mek), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ortaklaşa kurs açtı.

296 saat sürecek olan 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri kursu, okul öncesi din eğitimi için hazırlık kursuna talebin yoğunluğu dikkat çekti. Kurs sonucu belge alan kursiyerler önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında 4-6 yaş okul öncesi din eğitimi kreşlerinde görev yapmaya başlayacaklar.

Açılışta yapılan konuşmalarda 4-6 yaş okul öncesi din eğitimine yönelik açılan kursun ilçemizde bir ilk olduğu, yapılan müracaatlara da bakıldığında ilçede çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağı belirtildi.

Kandıra Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda; bu bir başlangıç yakın zamanda Kocaeli Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapacağımız protokoller çerçevesinde Evde Çocuk Bakımı, Yaşlı Bakımı ve Kaynakçılık kurslarının açılması planlandığı ayrıca Belediye Bünyesinde yeni Kurulan Kandıra BEL-MEK yetişkin eğitiminde önemli bir boşluğu dolduracağı belirtildi.

Kandıra BEL-MEK ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılması planlanan hat, tezhip, gitar, halk oyunları, cilt bakımı, el sanatları ve cenaze yıkama kursları için kayıtların başladığı belirtilerek müracaat etmek isteyenlerin Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerektiği, Gruplar oluştukça da kursların açılacağı ifade edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826