banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KANDIRA’DA YENİ EĞİTİM ÇOŞKUSU
 Akçakoca İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu ilköğretim haftası kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Akçakoca İlkokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan,Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şahan, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, Askerlik Şube Müdürü Adil Emektar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 BAŞARILI BİR YIL DİLEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız yaptı. Yağız, 2014-2015 eğitim öğretim yılının hem öğrenciler hem de öğretmenler için hayırlı olmasını temenni ederek başladığı konuşmasında Kandıra’da eğitimin geldiği noktalar hakkında ilçe protokolünü bilgilendirdi. Ardından öğrencilere mutlu ve başarılı bir yıl dileyerek sözlerini tamamladı.

 HALK OYUNLARI SERGİLENDİ

Programda Akçakoca İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencilerinden Selim Erdoğan ‘okulumuz’ adlı şiiri seslendirdi. Ardından 3. sınıf öğrencilerinin sunduğu Artvin yöresi halk oyunları gösterisi izlendi. Daha sonra 1’inci sınıf öğrencisi Emre Barkın Özbek’in okuduğu şiirin ardından 4’üncü sınıf öğrencilerinden 1’inci sınıf öğrencilerine okula hoş geldin çiçeği takdim edildi.

 BAŞARILI  BİR EĞİTİM YILLI  DİLEDİ.

Başkan Köken Mesajında Şu ifadelere yer verdi . 2014- 2015 eğitim öğretim yılında geleceğimizin teminatı çocuklarımızı; onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarımızı, yurdun her köşesinde fedakârlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizi kutluyorum. Onların sevincini en samimi duygularla paylaşıyorum.

Eğitime yapılan yatırımın Türkiye’nin yükselen geleceğine yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle hareket eden herkesten Allah razı olsun. Sunulan yeni eğitim olanaklarıyla bir eğitim öğretim yılına daha başlayan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, cefakâr anne babalarımızı ve fedakâr öğretmenlerimizi kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826