Kandıra’da yıllar sonra uyuşturucu operasyonu
 Kocaeli’nin ilçeleri içinde nispeten diğerlerine göre en sakin ilçesi olan Kandıra’da yıllar sonra ilk kez uyutucu madde ele geçirildi. Kandıra’da uyuşturucu hap satmak isteyen iki kişi, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye sevk edilen Y.Ü. ve K.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre Kandıra ilçe merkezinde şüpheli görülen kişiler ilçe emniyet müdürlüğünce takibe alındı. Takip sonrasında kişilerin uyuşturucu hap sattığı tespit edildi. Yapılan operasyonda Y.Ü. ve K.C. adlı şahıslar gözaltına alındı. Üzerlerinden onlarca uyuşturucu hap çıkan Y.Ü. ve K.C. alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Y.Ü. ve K.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817