Kandıra’dan Elazığ Depremi İçin Yardım Tırı Yola Çıktı

Elazığ'da meydana gelen ve çevre il ve ilçelerde de etkili olan depremin yaraları ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde sarılmaya devam ederken, Kandıra Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan giyim, gıda, elektrikli soba, battaniye, su, çocuk maması ve çocuk bezi gibi malzemeler de Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi önünden yola çıktı.

Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Değerli hemşehrilerime duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük Türk milletiyiz. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Hem dualarımızı hem de toplayabildiğimiz malzemelerimizi gönderiyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817