KANDIRALI MUHTARLARDAN 108 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’na bağlı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından Kızılay ile birlikte Kandıra’da kan bağışlama etkinliği düzenlendi . Programa Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay ve Kandıra’da görev yapan muhtarlar katıldı.

 

MUHTARLAR KAN VERİYOR

Kandıra’da gerçekleştirilen programa bütün muhtarlar katılım gösterdi. Kandıra Belediyesi karşısında bulunan Atatürk Parkında yapılan etkinlik çerçevesinde muhtarlar 108 ünite kan bağışı yaptı.

 

TÜM İLÇELERDE YAPILACAK

Kan bağışlama etkinliği Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ‘’Muhtarlar Kan Veriyor’’ projesi kapsamında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda  31 Mayıs’ta Başisekele, 1 Haziran’da  Kartepe ve 3 Haziran’da  Karamürsel’de kan bağışı yapılacak.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817