banner2779
banner2752
banner2750

Kandıralılar  Dr. C. Levent Taşçı’yı dinledi
 Kandıra’nın Akdurak Mahallesinden Av. İlyas Taşçı’nın oğlu olan Estetik-Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı “Türkiye’de Estetik Cerrahinin Yeri – Estetik Cerrahi Gereklimidir?” konusundaki değerlendirmesinde; Estetik Cerrahi; Burun Estetiği, Lazerle Burun Estetiği, Lazer Lipoliz, Karın Germe, Liposuction, Meme Estetiği, Meme Küçültme, Meme Büyütme ve Estetik Kulak operasyonları ile gerçekleşmektedir.

Estetik cerrahi gereklimidir?
Gıdığın sarkmaması, kolun aşağı düşmemesi, yüzün gergin durması kastediliyorsa evet estetik cerrahi gereklidir. Bize insanlar nasıl gelirse biz onları daha iyi yaparız; orta geleni iyi, kötü geleni orta yaparız. Çok kötü geleni süper model yapma kabiliyetimiz yoktur bizim. Özellikle ‘tatil döneminde’ kariyer amaçlı estetik yaptırmak için başvuran hasta sayısı artmaktadır. 40-45 yaş üstü üst düzey yöneticiler yüz gençleştirme ve germe, yüze ileri lazer uygulamaları, göz kapağı ve gözaltı torba ameliyatları için merkezimize başvuruyor. Erkek hastalarımızın yüzde 35-40’ı kariyer estetiği için bize başvururken, Kadınlarda bu oran yüzde 20.”dedi.

Dr. Taşçı’ya plaket
Bir saati geçen konuşmanın ardından soruları cevaplayan Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı’ya Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz tarafından plaket takdim edildi.

Hatice Kılınç ve Hikmet Özdemir’e plaket

Kandıra Belediyesinde 33 yıl görev yapan, yağlı boya resim çalışmaları ve sosyal projelere katkıları olan Hatice Kılıç’a Kandıra Belediyesinde çalışma hayatına ilk başladığında Belediye Başkanı olan Dt. Turan Sarı tarafından, Deliveli Köyünde doğup bugün Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı olan Hikmet Özdemir’e de KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan tarafından tebrik ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Üyelik Rozeti
Yarımca’daki Çoban Mefruşat Perde Moda Evinin sahibi Bağırganlı Köyünden Mehmet Ali Sezer’e üyelik rozetini de eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk taktı.

20. Yılın ilk toplantısına büyük ilgi

Kuruluşunun 20. Şeref yılına ulaşan Kocaeli Kandıralılar Derneğinin toplantısına; KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan, DP İl Başkanı Levent Yağız, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, KOÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altay Çelebi. eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, İl Genel Meclisi üyesi İsmail Akalın, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, ve Harun Reşit Kocagöz, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlit Akdeniz, AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız, Bekirdere Muhtarı İsmail Sayın, Av. Abdurrahman Kaymak, İşadamı Umut Bulgurcu, Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, Tavşantepe Muhtarı Tekin Güner, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, SAÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Bayrak, Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Reklamcı Metin Gönül, Cercili Muhtarı Mustafa Sevilmiş, Yarımca Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Kuyumcu Onur Altaş,  işçi emeklisi Ahmet Güngör, emekli Eğitimci Bekir Taşçı, Av. Fatih Polat, İşadamı Volkan Bulgurcu, Emekli Yarbay Fahrettin Demir, Muhasebe sorumlusu Ahmet Acar, Sinema sanatçısı Turhan Bayrak, Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu ve çok sayıda Kandıralı katıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751