KANDIRAMIZ’A HİZMET ETMEK BİZİM GÖREVİMİZ
 Toplum Sağlığı Merkezinde İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ali Uğur Kaynakçı ve sağlık merkezinde  görev yapan doktorlara ziyarette bulunan Başkan Ünal Köken, şehre bir bütün olarak baktıklarını ve  kurumlar arası iletişimi güçlendirmek adına böyle ziyaretlerin devamlı olacağını belirtti.Yerel yönetimler olarak belediyecilik yapıyor olsak da  tüm kurumlarımızı kucaklayan bir anlayışa sahibiz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken, ilçemizdeki kamu kuruluşları ve buralarda yaşanan eksikliklerin giderilmesi  bizler için önemli.Vatandaşlarımıza sunulan hizmetin hızlı, ulaşılabilir ve eksiksiz olması için sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz dediği ziyaretinde Başkan Ünal Köken, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Muayene olan hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Ünal Köken,onların istek ve taleplerini dinledi.

  Turizm kenti olmaya aday Kandıra’da özellikle yaz aylarında yaşanan ciddi nüfus artışına bağlı olarak, hastanede de ciddi bir yoğunluk yaşandığına dikkat çeken Sağlık Müdürü Doktor Ali Uğur Kaynakçı'yla fikir alışverişinde bulunan Başkan Köken, yaz dönemi için özellikle  ayrı bir projeyle yoğunluğa karşı daha sağlıklı hizmet sunulacaktır dedi.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ilçemizde sağlık alanında vermiş olduğu hizmetlerle hizmet kalitesinin arttığını  ifade eden Başkan Köken,  ülkemizin gelişmesine bağlı olarak projelerde artışların yaşandığını gözlemliyoruz. Ülke ekonomisinde büyüme ve gelişme olduğu sürece  verilen hizmetlerin  modern olarak sunulacağını belirterek sağlık hizmeti sunumunun geliştirilmesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması noktasında sağlık çalışanları ve vatandaşlarla görüş alış verişinde bulundu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817