banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KANDIRA’NIN BİR KADIN BAŞKANA İHTİYACI VAR
Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, aday adaylığını açıkladığı ilk günden beriziyaretlerine Kandıra’nın her noktasına ulaşmak üzere ziyaretlerde bulunuyor. Aday Adayı Balcıoğlu kadınların sorunlarını kadınlardan dinlemek ve en doğru analizleri bizzat yapabilmek üzere Tonguçlar fındık fabrikasına ziyarette bulundu ve Kandıra’nın çalışan kadınlarıyla biraraya geldi. Büyük bir ilgi ile karşılanan Balcıoğlu kadınlarla birlikte fındık ayıkladı, sohbet etti , kadınların taleplerini dinledi ve notlar aldırdı.

KADINLAR SOSYAL ALANLAR İSTEDİ

Kandıra’nın çalışkan kadınları Aday Adayı Avukatı menuniyetle karşılarken Balcıoğlu’na isteklerini dile getirdi. Kadınlar sosyal hayatta var olmak ve kendilerini her alanda yetiştirebilecekleri kurslara katılmak istediklerini, engelli çocuğu olan ailelerin çocukları için eğitim merkezlerine ihtiyaç duyduklarını bildirirken “ Sizi tanıdıktan sonra hiç şüphemiz kalmadı, Kandıra’nın bir kadın başkana ihtiyacı var. Sizi başkan olarak görmek istiyoruz ve her zaman destek olacağız” dedi.

KANDIRA MARKA OLACAK

Aday Adayı Balcıoğlu vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kadın, genç ve yaşlıların kendilerine özel yaşam ve eğitim alanlarının geliştirilmesinin Kandıra için öncelikleri arasında olduğunu vurguladı ve “Kandıra fındık, çilek festivallerinin düzenlendiği, yöresel sergilerin yapıldığı, insanların özellikle gelip görmek isteyeceği marka bir ilçemiz olacak” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826