Kandıra’nın her yeri eşit hizmet alacaktır

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra F Tipi Cezaevi lojmanlarında ikamet eden personelle ve aileleriyle bir araya geldi.  Daha önce hiçbir belediye başkanının kendilerini ziyarete gelmediğini belirten ve bu nedenle Başkan Cengiz Kan’a teşekkür eden lojman sakinleri, bölgelerinde yaşadıkları sorunları aktarma fırsatı buldu. Kurmaylarıyla birlikte ziyaretini gerçekleştiren Başkan Cengiz Kan da yaklaşık 300 kişinin yaşadığı lojmandaki sıkıntıların aşılması noktasında önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal alanlar geliyor 

Özellikle çocuk oyun gruplarının ve kamelyaların yerleştirileceğini,  çevre düzenleme çalışmalarının yapılacağını belirten Başkan Cengiz Kan, “Biz, Kandıra’nın her yerine eşit hizmet ilkesiyle hareket ediyoruz. Burası da Kandıra’nın bir parçasıdır. İlçe merkezi hangi hizmetleri alıyorsa, burası da aynısını alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi” dedi. Çalışmaların takibini de yapacağının altını çizen Başkan Kan  bu ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekleyerek bölgeden ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817