Kandıra’nın önü açık


Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Çarşı ve Aydınlık Mahalle muhtarlarını ziyaret etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün de eşlik ettiği Başkan Kan’ın ilk durağı Çarşı Mahalle Muhtarı Ali Çıkırıkçı oldu. Ziyarette, Kandıra’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, Muhtar Çıkırıkçı ise Han Sokak’taki dükkanlar için sundurma yapılmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Kan, “Esnaf olarak proje getirin, biz de uygulayalım” dedi.  Muhtar Çıkırıkçı esnafla bir araya gelerek en kısa sürede bir proje hazırlayacaklarını belirtti.

Güzel işler yapılıyor

Başkan Cengiz Kan ve beraberindeki Erdinç Şentürk, Aydınlık Mahalle Muhtarı Bayram Akkuş’u da iş yerinde ziyaret etti.  Aydınlık Mahallesi’ne eksiklikleri hakkında Muhtar Akkuş’tan dinleyip not alan Başkan Kan,  en kısa zamanda uygulamaya geçileceğini ifade etti.  Başkan Kan ayrıca Kandıra’da altyapı çalışmalarının büyük bir kısmının bittiğini ve üstyapıda da önemli mesafe alındığını belirtti. Başkan Kan, Kandıra’nın önünün açık olduğunu sözlerine ekledi. Cengiz Kan, Aydınlık Mahallesi esnafını da gezerek ziyaretlerini sonlandırdı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817