Kandıra’ya Dâhiliye Doktoru Atandı

. Bunun sonucunda Kandıra ilçemize mecburi hizmet kurasında 1 Dâhiliye doktoru,  2013 Ocak ayı kurum için nakil kurasında da 1 Anestezi, 1 Çocuk hastalıkları doktoru kadroları konularak ilan edilmiştir.  Zorunlu hizmet kurası 27 Aralık 2012 Perşembe günü Bakanlık tarafında gerçekleştirilerek Kandıra ilçemize Dâhiliye doktoru atanmıştır. Anestezi ve Çocuk Hastalıkları ile ilgili atama kurası da Ocak ayında yapılacaktır.

Ocak Ayında 56 Uzman

Ayrıca 27 Aralık 2012 Perşembe günü yapılan mecburi hizmet ve eş durumu atamalarında Kandıra, Gebze, Körfez, Derince, Gölcük ve İzmit’teki hastanelerimize toplam 10 uzman hekimin ataması yapılmıştır. 2013 Ocak ayında bakanlığın yapacağı atamada da Kocaeli’ne toplam 56 uzman hekim kadrosu açılmıştır. Milletvekili arkadaşlarımızla ilimizin sağlık ve diğer alanlardaki çalışmalarını adım adım takip etmeye devam edeceğimizi bildirir tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817