banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kanınız fidana, fidanlar ağaca
 Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türk Kızılayı’nın ortaklaşa organize ettiği “Bir Kan Bir Fidan” projesi Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşti

 Milyonlarca ağaç doğaya kazandırılacak

Gönüllü ve güvenli kan bağışı ile ülkemizin kan ihtiyacını karşılayan Türk Kızılayı’na bağışlanan kanlar artık sadece hasta ve yaralılara değil doğaya da can veriyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türk Kızılayı’nın ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında gönüllü kan bağışları sayesinde milyonlarca ağacın doğaya kazandırılması hedefleniyor.

 Kent Meydanı’nda kan bağışı yapıldı

Türk Kızılayı bu bağlamda Derince Belediyesi’nin katkılarıyla Kent Meydanı’nda da kan bağışı etkinliği organize etti. İlçe halkının kan bağışına ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu belirten yetkililer yaptıkları açıklamada sağlık problemi bulunmayan, 18-65 yaşları arasında ve 50 kilogramın üzerindeki her bireyin kan bağışında bulunabileceğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826