banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kanlı hesaplaşma

Edinilen bilgilere ve iddialara göre: 13 Haziran 2013 günü akşam saatlerinde İzmit İlçesi Tepeköy Mahallesi İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne giden yol üzerinde meydana gelen olayda, Volkan S.  silahla 4 yerinden vurularak ağır yaralandı.  Olay sonrası kaldırıldığı SEKA Devlet Hastanesi yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak Emrah S. bir gün sonra sabah saatlerinde İzmit İlçe Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek ruhsatsız silahı ile teslim oldu.  Olayı kendisinin alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştirdiğini söyledi. Ancak polis topladığı delil ve yaptığı incelemelerde olaya karışan başka şahıslarında olduğunu tespit etti.  

TESLİM OLMAYA İKNA ETTİLER
Polis elindeki bulgular ile Emrah S’yi tekrar sorguya aldı.  Şahıs olay sırasında Mehmet S(32) ile Ertan S(26) ninde yanında bulunduğunu, olayı Mehmet S’nin gerçekleştirdiğini ve ikisi tehdit edince suçu üstüne aldığını söyledi.  Bunun üzerine olayla ilgili Mehmet S ile Ertan S’de aranmaya başladı. Polis şahısların yakınları ile görüşüp telefonla irtibata geçerek aranan şahısları teslim olmaya ikna etti. 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Haklarında yakalama kararı bulunan şahıslar sabah saatlerinde İzmit ilçe asayiş şübe müdürlüğüne teslim oldu.  İşlemleri biten şahıslar akşam saatlerinde adli merciilere sevk edildi. Öte yanda olayda başından, boynundan ve karnından 4 kurşun yarası alan Volkan Şen’in yoğun bakım ünitesinde uyutulduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826