banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kapalı Pazar'da Yoğun Mesai


Eski usul pazar geleneğini, şehir standartlarına uygun hale getirecek olan Kapalı Pazar, haftanın her günü yaşayan ve kente değer katan bir yaşam merkezi olacak

Başkan Bulut’un İmzasını Taşıyor

Bir yandan altyapı ve üstyapı düzenlemelerinin hayata geçtiği diğer taraftan vizyon projelerin inşa edildiği Derince’de bir önemli kalıcı eserin daha inşasına devam ediliyor. Derince’de son dört buçuk yıllık süreçte yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, İshakçılar Kültür Merkezi, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İbni Sina Mahalle Konağı, 20 metrelik alternatif yol ve viyadük projeleri tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulmuştu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un imzasını taşıyan 1071 AK Merkez, Hoca Ahmet Yesevi Camii, Yenikent Kapalı Pazar, Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı projelerinde ise çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Derince’ye Değer Katacak

Yapımı devam eden ve kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan projeler arasında yer alan Kapalı Pazar, Yenikent Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Mimar Sinan Camii’nin yanındaki alana inşa ediliyor. Eski usul pazar geleneğini, şehir standartlarına uygun hale getirecek olan Kapalı Pazar, sosyal donatıları ile Derince’ye değer katan bir merkez olacak. Yaklaşık 7 bin m2’lik kapalı pazar alanına sahip olan proje, kurulacak olan halk pazarı ile vatandaşların alışveriş ihtiyacına cevap verecek. Projede yer alan pazar alanı, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer 6 gün boyunca ise otopark olarak halkın kullanımına sunulacak. Çok amaçlı olarak dizayn edilen Kapalı Pazar’ın bünyesinde düğün salonları, restaurant ve kafeterya, kütüphane, kurs merkezleri ve eğlence merkezi gibi sosyal donatılar da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826