Kapalı Pazara Güvenlik  İsteniyor

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, kapalı Pazar alanında haftada 3 gün Pazar açıldığını, diğer zamanlarda da otopark olarak kullanıldığını hatırlatarak, “Esnafımız Pazar kurulmadan bir gece önce malını indiriyor. Ertesi gün tezgahını açıyor ve satışını yapıyor. Hem malların indirildiği zamanlarda gece, hem de Pazar açıkken alanda güvenlik olması şart. Bu konuda Belediye Başkanımızla da görüşmelerimiz olacak ve en azından akşam belirli bir saatten sonra sahanın güvenliği için bir kişinin görevlendirilmesini talep edeceğiz” dedi.

Zafer Şahin, kapalı pazarın ve üzerinde yer alan düğün salonunun geniş bir bölgeye hizmet verdiğini, bu nedenle de korunmasının önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817