KAPALI PAZARLAR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Körfez Belediyesi, ilçenin artan nüfusu ve bölgesel genişleme ele alındığında vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeleri tek tek hayata geçiriyor. Özellikle göreve geldiği günden bu yana sokak aralarındaki pazarları daha modern kapalı pazar yerlerine taşıma adına adımlar atan Başkan İsmail Baran, ilçe genelinde 5 adet kapalı pazar yapılacağını belirtmişti. Çamlıtepe’de bulunan pazar alanı ise genişletilerek daha modern hale getirildi.

TEMEL ÇALIŞMASI BAŞLADI

Başkan İsmail Baran’ın ‘5 adet yeni pazar alanı yapılacak’ dediği projelerden biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazar projesi içinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, temel açma çalışmalarına başlarken, temel açılması sonrası kısa sürede inşaat çalışmalarının da başlayacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817