KAPALI YÜZME HAVUZU ŞEKİLLENİYOR
 “İlçeye değer katacak”

Halka hizmet etme noktasında çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, vizyon projeleri hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Başkan Bulut, bu kapsamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden yüzme havuzu kompleksini inceledi. Kaba inşaatı tamamlanan yüzme havuzu projesinin Derince’ye önemli bir değer katacağını belirten Başkan Bulut, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmek bizim en önemli görevlerimizden birisidir. Bu noktada yüzme havuzu projemizin hizmete girmesiyle burada başarılı sporcuların yetişmesi bizlerin en büyük mutluluğu olacaktır” diye konuştu.

 

Kaba inşaatı tamamlandı

Kocaeli Yüzme Kulübü’nün başarılı sporcular yetiştirilmesi için çaba harcadığını belirten Başkan Bulut, “Bir projenin hizmete sunulması kadar doğru bir şekilde kullanılması da önemlidir. Kocaeli Yüzme Kulübü’nün bunu üstlenmesi yüzme havuzunun halkımıza doğru bir şekilde hizmet vermesini sağlayacaktır” dedi. Kaba inşaatı tamamlanan 7 kulvarlı 25 metrelik yarı olimpik yüzme havuzunun bodrum katlarında gerekli işlemler yapıldı. Yapım çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yüzme havuzu, içerisinde yer alacak fitness salonu, kafeterya, açık-kapalı çocuk parkı, plates ve jimnastik salonu, sergi salonu, çok amaçlı salon ve etüt merkeziyle Kocaeli halkına en güzel şekilde hizmet verecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817