banner2752
banner2750
banner2776

KAPÇAK: "PTT'NİN KAPANMASI ÇOK BÜYÜK YANLIŞ"

Ahmet Kapçak: "Körfez Hacıosman Mahallemizde bulunan PTT şubesinin kapatılması kararının çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyoruz.
Yaklaşık 16.000 nüfusu ile Körfezin enbüyük 4. Mahallesi olan Hacıosman, Üniversite öğrencilerininde gelmesiyle bu nüfus 20.000’i bulacak. Bu çaplı büyük ve hareketli bir Mahallenin PTT şubesinin kapatılma kararını çok yanlış olduğunu belirtmek istiyoruz.

“ Kar etmiyor” iddiasının da tamamen PTT yönetiminin yönetimsel bir başarısızlık olduğunu düşünüyoruz.

PTT şubesinin ilk açıldığı dönemde tek memur çalışıyordu. Şubeye gelen Mahalle sakinlerimiz çok fazla sıra bekledikleri için, bazıları Mimarsinan daki PTT şubesine, bazılarıda Atalar daki PTT şubesine gitmek zorunda kalıyordu. Şahsen ben çok şahit oldum. Memure hanımın da bu konu ile ilgili şikayetlerine de çoğu kez şahit oldum.

Biz Hacıosman Mahalle sakinleri olarak, PTT şubesinin kapatılması yerine, daha merkezi bir yere alınmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz.

Bu işlem yapıldıktan sonra, PTT şubesinin zararı söz konusu olursa, zararını şahsım ve Hacıosman mahalle sakinleri olarak biz karşılamaya hazırız.

Hacıosman mahalle sakinleri olarak, Bütün yetkililere bu kararı tekrar gözden geçirip, daha doğru bir karar vermeleri için çağrıda bulunuyoruz.

Hacıosman Mahalle sakinleri olarak bize düşen bir şey varsa, biz her zaman hazırız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yarımca 4 yıl önce

Ne demek merkezi yer,Bağdat caminin oralara gidince hasılat rekorlarımı kıracak,emekliler maaşlarını PTT den geri çektiler,özel bankalara verdiler,en iyisi mobil bankacılığa devam,bir de yok hacosmandan her şey gidiyor palavralarını bırakın,okulların kralları hacıosmanda,

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680