banner2779
banner2752
banner2750

Kaplan Güven Tazeledi

KOGACE’nin geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongresi Cuma günü Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde koronavirüs kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımın yapıldığı kongreye girişte davetlilere HES kodu sorgulaması yapılarak ateşler ölçüldü. Sosyal mesafe kurallarına ve maske takılmasına hassasiyetle özen gösterildi. Kaplan tek liste ile kongreye katıldı.


KISITILI KATILIM
Kongreye Basın İlan Kurumu Müdürü Salih, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan, Gelecek Partisi İletişim İşlerinden Sorumlu Başkan Serap Çakır, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve KOGACE üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Eyüp Gencer, divan katipliklerini ise Semrel Aşçı ve Levent Ulusay üstlendi. 


“CEMİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
Kongrede konuşan Başkan Kaplan, tüm üyelere ve çalışanlara cemiyete sahip çıkma konusunda seslenerek şu ifadelere yer verdi, “Göreve geldiğimiz ilk dönemde medya evimizin olmaması nedeniyle bir söz vermiştik ve Abbas Çakar arkadaşımız ile çeşitli yerlere ziyarette bulunarak sözümüzü yerine getirdik ve artık bir medya evimiz var. Bunun dışında pandemi öncesi çeşitli geziler organize ettik, salgın nedeniyle şuan bunları yapamıyoruz ancak zamanla atlatırsak eğer tekrar bu gezilerimizi devam ettirmek istiyoruz.


“KADIN KOMİSYONU KURACAĞIZ”
KOGACE kadınlara değer veren bir cemiyettir. Kadına verdiğimiz değerden ötürü kadın komisyonu kurarak kadınlar için aktiviteler yapmak istiyoruz. Burada görev alan arkadaşlarımız bu çalışmaları hep beraber belirleyecekler. Spor komisyonlarında kentimizde spor alanında çalışmalar yapmış olan arkadaşlarımızdan komisyonda yer vereceğiz. Sosyal İşleri ve gezileri kapsayan komisyonumuzda sosyal aktivitelere yönelik organizasyonlar gerçekleştirecekler.
“HEDEFİMİZ KALICI BİR YER BULMAK”
Cemiyetimizin bulunduğu yeni medya evimiz için emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hedefimiz kalıcı bir yer bulmak. Bu dönemde de çalışmalarımız devam edecek üyelerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı cemiyetimize bekliyoruz, bu cemiyet hepimizin burayı boş bırakmayalım”
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, KASK Başkanı Murat Aydın’a cemiyetimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca Çağdaş Kocaeli Gazetesi’nden Sadun Çetin ve Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Adem Turgut’a her zaman bir ihtiyacımız olup olmadığını sorduklarını için ve desteklerini esirgemedikleri için ve kongremizde bizi yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarımıza ve misafirlerime teşekkür ederek yeni yönetimimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” 
İşte Cemal Kaplan’ın Listesi
- Cemal Kaplan NTV
- Yunus Kahraman Gazete Gebze
- Hakan Süer  TV41/A Haber 
- Ahmet Ayar  Gebze Yeni Haber
- Ergün Ayaz   DHA
- Refik Fidan  İHA
- Emrah Erdoğan  Gebze Yenigün
- Abbas Çakar    Sabah Gazetesi
- Uğur Ulusoy Çağdaş Kocaeli Gazetesi
- Hüseyin Öziri  Flaş Kocaeli
- Boran Kayalar  Demokrat Kocaeli Gazetesi
- Miray Baklacı   Kocaeli Gazetesi
- Serkan Sidal  Gölcük Belediyesi
- Serdar Erdal  Özgür Kocaeli
- Eylem Selvi Arı  Kocaeli Life

DENETLEME KURULU
- Ünal Cankurt  Kandıra’nın Sesi
- Ayşe Aydın  Çağdaş Kocaeli Gazetesi
- Erdem Şengül Gölcük Postası
- Burcu Nazlı Star Kocaeli
- Ahmet Sancar Kızılkaya   Çağdaş Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751