banner2779
banner2752
banner2750

Karabacak, Canşi’ye projeleri tanıttı
 AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusun yapan ve hemen ardından çalışmalarına başlayan M. Zeki Canşi, dün Darıca’da bir dizi ziyarette bulundu. İlçedeki gezisi sırasında Darıca Belediyesi’ne de uğrayan Canşi, Başkan Şükrü Karabacak ile de makamında bir araya geldi. Buluşma sırasında aday adayı Zeki Canşi, Karabacak’ı ilçede yapılan çalışmalar nedeniyle tebrik etti.

 

YÜZDE 50 TESADÜF DEĞİL

Darıca’nın Şükrü Karabacak döneminde adeta çağ atladığını belirten Canşi, “Bölgede gerçekten çok büyük ve etkili hizmetler yapılmış. Darıca bir cazibe merkezi haline gelmiş. Her şey modern mimari ile dizayn edilmiş, hiçbir başarı tesadüf değildir. Şükrü Başkanımız böylesine başarılı çalışmaları ile yerel seçimdeki yüzde 50 oy oranını hak etmiş. Millet de hakkını kendisine teslim etmiş” dedi.

 

PROJELERİ ANLATTI

Canşi ile geçmişe dönük bir dostluklarının bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, yeni dönemde yapılacak olan projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Projeleri belgeler üzerinden tek tek tanıtan Karabacak, bu dönem sonunda Darıca’nın artık erişilmez bir noktaya geleceğinin altını çizdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751