Karabalık, “Ağustos böceği gibi ötmüyoruz arı gibi bal yapıyoruz”
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelindeki değişik noktalarda bulunan sitelere ziyarette bulunup site sakinleri ile sohbet etmekte. Önceki akşam Uzunçiftlik Atakent Mahallesi’nde Arda Sitesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Karabalık, “Ağustos böceği gibi ötmüyoruz arı gibi bal yapıyoruz” dedi.

 

Kartepe halkı ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelindeki siteleri de ziyaret ediyor. Uzunçiftlik Atakent Mahallesi'ndeki 30 haneli Arda Sitesi’ne konuk olan Başkan Karabalık, serin havaya rağmek site sakinleri ile sitenin bahçesinde akşam saatlerinde konuk oldu. Site başkanı Yılmaz Güven ve site sakinleri başkanın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başarılı çalışmalarını yakından takip ettikleri başkanın hizmetlerinin sürmesini dilediler.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmalarından halkın memnuniyetini görmekten mutlu olduğunu ifade ederken, “Biz sizlerin verdiği güven ve destekle 4 yıl 7 aydır gece ve gündüz demeden durmaksızın görevimizin sorumluluğu ve bilinci ile çalıştık. Kartepe’nin dört bir yanında ekiplerimizle halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri gördük. Sahip olduğu değerleri hizmetlerle taçlandırdık. Biz Ağustos böceği gibi ötmüyoruz arı gibi bal yapıyoruz” dedi.

 

Kendisine iletilen taleplerle ilgili çözümlerde üreten ve kamelya gibi istekleri de karşılayan Başkan Karabalık, site sakinlerine çözülemeyecek sorun olmadığını bunun da iletişim halinde olunması ile sağlanacağına dikkat çekti. Herkesi dinlediklerini haklı talepleri her zaman yerine getirme gayretinde olduklarını ifade eden başkan Karabalık, “İnsanlarla muhabbet ederek sorunlara çözüm üretiyoruz. Kişileri siyasi görüşlerine göre ayırmıyoruz. Biz herkesi seviyoruz” dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817