Karabalık, “Ak Parti Ailesini Büyütüyoruz”

Her geçen gün Ak Parti’ye destek ve ilginin arttığını gözlemlediğini ifade eden Başkan Karabalık, Kartepelilerle biraraya geldiği buluşmalarına önceki akşam ev toplantısı ile devam etti. Eşi Nurten Karabalık ile birlikte Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Arge Başkanı Nurdan Köksal’ın organize ettiği Arslanbey Atakent Mahallesi’ndeki Hafize Engül’ün evinde mahalleli bayanlarla biraraya geldi.

Mahalleli bayanlar özellikle Ak Parti ve Kartepe Belediyesi’nden duydukları memnuniyeti ifade etmek için Karabalık çifti ve parti yöneticilerini konuk ettiği toplantıda, “Biz sizleri sıkıntılarımızı anlatmak için değil çalışmalarınızdan ve sağladığımız hizmetlerden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek için konuk ettik” dediler. Başkan Karabalık da Kartepe’de çok fazla iş yapıldığına dikkat çektiği konuşmasında, “Bu yapılanlar hep sizlerin bize verdiği sorumluluk sayesinde gerçekleştirildi. Bize verdiğiniz görevi layıkıyla yapmaya çalışırken sizlerin verdiği destek ve teveccüh gelecekte yapacağımız çalışmaların da teminatı olacaktır” dedi.

Samimi atmosferde gerçekleşen toplantı sonunda değişik siyasi partilere mensup 15 bayan Ak Parti’ye kazandırılırken rozetlerini de Karabalık çifti takt.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817