Karabalık başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Kartepe İlçesindeki liselerden derece ile mezun olan öğrencilerin ödüllerinin verildiği Pirelli Anadolu Lisesi’ndeki tören renkli görüntüler eşliğinde coşku içinde gerçekleşti. Pirelli Anadolu Lisesi’nin 2. Dönem mezunu 113 öğrencisi için okul bahçesinde düzenlenen törene eğitim camiası büyük ilgi gösterdi.

Mezuniyet töreninde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da gençlerin ve ailelerin heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu. Pirelli Anadolu Lisesi’ndeki törende gençlere hitap eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Bizim en değerli varlığımız gençlerimizdir. Gençlerimizin gelişimine katkı vermek adına eğitim alanı başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda pek çok projeyi hayata geçirdik. Eğitim çeşitliliğini artırılması adına ilçeye kazandırılan mesleki okul sayımızı gelecek yılda artırmayı hedefliyoruz. Spor okulları ile gençlerimizin sağlıklı gelişimine ortak olmaktayız. Bilgi evleri, eğitim ve sanat merkezleri ile gençlerimizin boş vakitlerini doğru şekilde değerlendirmesi için ortamlar hazırladık. Gençlerimizin hep yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Mezun öğrencilerimizi tebrik ederken kendilerine yeni yaşantılarında başarı dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın hediyesi olan tablet bilgisayarları törende hazır bulunan protokol Kartepe’nin başarılı öğrencilerine tek tek verdi. Pirelli Anadolu Lisesi öğrencileri yanı sıra Kartepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Çelik Halat Anadolu Lisesi, Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi, Fevziye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi’nin dereceli mezunları da bu törende ödüllerini aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817