Karabalık, “Beklentilerinize karşılık verdik”
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu Arslanbey Atakent Mahallesi’nde site yöneticileri ile iş merkezinde bir toplantı düzenledi. Atakent Toplu Yerleşim Alanı’ndaki ada yöneticileri, Taç Yaprak Site yöneticileri, Atakent İş Merkezi yöneticilerinin eksiksiz katıldığı toplantıda Başkan Karabalık’a bölge meclis üyeleri Kadir Şahin, Şeref Şengül, Ak Parti Kartepe İleç Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, belediye birim müdürleri ve Atakent Mahalle Muhtarı Halil Özhakan da eşlik etti.

Kartepe’de birlik ve beraberliğin sağlanmasında katkı veren site yöneticilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Birleştik Kartepe olduk. Birlikte uyum içinde Kartepe’de hep birlikte yaşamaktayız. Bunun sağlanmasına katkı veren siz değerli site yöneticilerine teşekkür ederim. Fikirde ve işte birlik sağlayarak bugünlere geldik. Bu birlikteliğimizin sürmesinde yerel yönetim olarak sağladığımız ve gerçekleştirdiğimiz hizmetler hepinizin malumudur” dedi.

Atakent bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karabalık, yol iyileştirmeleri, Pazar alanı kurulması, park ve oyun alanları kazandırılması yanında sosyal ve kültürel çalışmalarla halkın beklentilerine karşılık verdiklerini kaydetti. Bölgeye getirdiği hizmetleri memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden site yöneticilerinin soruları da yanıtlayan başkan gelecek dönemde bölgede kültür merkezi düşündüklerini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817