Karabalık, “Biz birlikte Kartepeyiz”
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy’ün farklı mahallelerinde gün boyu gerçekleştirdiği sohbetlerde, “Kültür çeşitliliğinin en yoğun yaşandığı ilçe Kartepe’de. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sembol olduğu bu ilçede biz birlikte Kartepe olduk” dedi.

 

Yoğun bir mesai günü geçiren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gün boyu ilçe genelinde farklı kesimlerle biraraya gelerek sohbetlerde bulundu. Belediye çalışmalarını da yerinde inceleyen başkan hasta ve taziye ziyaretlerini de ihmal etmedi. Gün içinde gerçekleşen sohbet toplantılarıyla da esnaf ve vatandaşlardan da destek istedi.

 

Güne SS 80 nolu Birleşik Kartepe Otobüsçüler Koopratifi üyesi otobüsçülerle kahvaltı programıyla başlayan Başkan Karabalık, Kartepe genelinde devam eden üst yapı iyileştirmeleri ve ilçe genelinde devam eden 17 alt, üst geçit ve köprü çalışması ile ulaşın ağında yapılan düzenlemelerle Kartepe’nin sahip olduğu değerleri taçlandırdıklarını kaydetti. Kartepe’de şubat ayı sonunda temeli atılacak özel üniversitenin hayata gireceği belirten Başkan Karabalık, otobüsçülerin sorularını da yanıtladı.

 

Başkan Şükrü Karabalık, yatsı namazından sonra Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Yeşilkent bölgesinde ve Fatih Mahallesi’nde kahve sohbetlerini 17 Ağustos Mahallesi’nde ev toplantında bölge halkıyla bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren başkan siyasetten sosyal ve kültürel çalışmalara her konuda vatandaşları bilgilendirip Ak Parti Belediyecilik anlayışı ile gerçekleşen hizmet çeşitliliğini gözler önüne serdi.

 

Mahallelerde gerçekleştirdiği sohbetlerinde kültür çeşitliliğinin en yoğun yaşandığı ilçenin Kartepe olduğunu belirten Başkan Karabalık, “Ağrı Dağı gibi Kartepeliyim diyen sizlerle birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sembol olduğu bu yerde olmaktan büyük gurur ve mutluluk duymaktayım. Kartepe çok cazip bir ilçe konumunda. Bugün Kartepe’nin her köşesinde hizmet dengesini sağladık. İnanç ve kültür birliğinin de yer aldığı ilçemizde biz birlikte Kartepeyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817