Karabalık, “Büyük bir aile oluyoruz”
 Karabalık, “Büyük bir aile oluyoruz”

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Göbek Bağı” projesi kapsamında ilçede yeni doğmuş bebeklere hoş geldin ziyaretleri ile ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor. Her yeni doğumla daha da büyük bir aile olduklarına dikkat çeken Başkan Karabalık, “Başarılı bir yerel yönetim; vatandaşların sıkıntılarına sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde cevap verebilen bir yönetimdir” dedi.

 

“Fiziksel hizmetlerle bir kenti harika bir görünüme kavuşturabilirsiniz, ama kent olgusu içinde o kentte yaşayan ihtiyaç sahiplerini, engellileri ve yoksullara karşı ilgisiz kalırsanız kentin ruhu ve vicdanı kaybolur” düşüncesinden hareket eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, umut olma adına hayata geçirdiği sosyal belediyecilik örnekleri ile halkın haklı takdirini toplamakta.

 

Kartepe Belediyesi olarak Yaşbak, Göbek Bağı, Gönül Bağı, sünnet şölenlerinde 27.392 vatandaşa, sağlık taramaları ile de 20566 kişiye hizmet sunduklarını hatırlatan Başkan Karabalık, “Halkımızın memnuniyeti bizlerin çalışma şevkini artıran en önemli unsurlardır. Görüyoruz ki Kartepe’nin başarılı yönetimi sayesinde yoksulların, muhtaçların, hastaların, engellilerin yüzü bir nebze de olsa gülümseyebiliyor. Kartepe Belediyesi sosyal yardım konusunu daima öncelikleri arasında en öne alıp, zor durumda olan vatandaşlarının yardımına koşmuştur” dedi.

 

Her yeni doğumla Kartepe Ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe Ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde samimiyet, güven ve dürüstlük temellerinde bir yaşam sürmekteyiz. Ailemize her gün yeni bireyler katılmakta. Yeni umut kaynaklarımız olan yavrularımızla ailemiz her geçen gün daha büyümekte. Bugüne kadar 1940 bebeğimizi ziyaret ettik. Bebeklerimizi ilk andan itibaren hayata hazırlamak amacıyla Hoş geldin Bebek Projemiz ile anne ve bebeğin sağlığı ile ilgili bilgileri yerinde alan ekibimiz aileye bebek bakımı ve annelik ile ilgili ön eğitimleri de verdi. Bu proje ile geleceğimiz olan bebeklerimize küçük hediyelerimizi de vererek ileride onların gelişimlerine hep birlikte tanıklık etmekteyiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817