banner2779
banner2752
banner2750

Karabalık :  “Dört yılda çok yol aldık”

 

Kartepe Belediyesi, ilçenin bağlantı yollarından Sarımeşe Bakırlı Mahallesi ile Köseköy Fatih Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan Nazım Demirci Caddesi üzerinde asfaltlama çalışmasını kendi ekip ve ekipmanları ile gerçekleştirmekte. Ramazan ayında yoğun şekilde süren asfalt serim çalışmalarını bayram ardından tekrar hızlandıran Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri cadde cadde sokak sokak belirlenen program dahilinde tüm yolları bakımdan geçirmekte.

 

Kartepe ilçesinde 100 bine yaklaşan nüfusun istek ve beklentilerine karşılık vermek adına 269 kilometre karelik geniş ve dağınık coğrafyada hizmet ürettiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren arazi çalışmalarına önem verdik. Sahada yaptığımız arazi çalışmalarında tespit ettiğimiz sorunların çözümü konusunda halkımızın istek ve taleplerini de gözetecek çalışmalar içinde bulunduk. Dört yılsonunda geriye baktığımızda çok yol kat ettiğimizi gururla söyleyebiliriz. Kartepe Belediyesi olarak belediyemizce sağlanan hizmetler arasında yer alan yol iyileştirme çalışmaları da bunlardan biridir. Ekiplerimiz ramazan bayramı ardından belirlenen program dahilinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürmektedir” dedi.

    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751