Karabalık, Emekevler Derneği’ne konuk oldu
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Yaklaşan seçimler öncesi dernek üyelerini boş vaatlere kanmamaları için uyaran Başkan Karabalık, ilçede oluşturulan Kartepelilik kültürüne sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

İsmail İnan başkanlığındaki Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, dernek üyeleri ile samimi bir atmosferde sohbet etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Karabalık’a, Dernek Başkanı İnan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kültürel faaliyetlerde bulunan bu tür derneklerin her zaman destekçisi olduklarını belirten Başkan Karabalık, belediye irtibat halinde olmalarını tavsiye etti.

 

Dernek üyelerine Kartepe’nin geldiği noktayı anlatan Başkan Karabalık, marka olma yolunda yoluna hızlı ve emin adımlarla yoluna devam eden ilçede oluşturulan kentlilik kültürüne sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kartepe Belediyesi olarak 5 yıl sonunda donatılan ekip ve ekipmanlar halkın beklentilerine karşılık verecek hizmetleri görme gayretinde olduklarını kaydeden Başkan Karabalık, “İlçemizin kendi zorlukları ve farklılıkları ayrı olduğu için kendi işlerini görecek konuma getirildi. Eğitim, sosyal ve kültürel anlamda gerçekleşen hizmetler yanında sahip olduğumuz değerleri hizmetlerle süsledik. Diğer ilçelerle eşit düzeye getirilen ilçemizde bugün herkes göğsünü gere gere Ağrı Dağı kadar Kartepeliyim diyebilmekte. Gelinen noktada Kartepe’de Büyükşehir ve Kartepe Belediyeleri’nden herkesin memnun olduğunu görmekteyiz” dedi.

 

Başkan Karabalık, yaklaşan seçimlere değinerek vatandaşları boş vaatlere karşı uyararak, “Önümüzde önemli olan bir belediye seçimleri var. Seçimlerde değişik siyasi parti adayları bir takım vaatlerde bulunacak.  Gök kubbe ile yer arasında ne varsa her şeyi vaad edecekler. Ancak Kartepe 5 yılda geldiği noktada aldığı hizmetlerle yıldız olmayı başarmış bir ilçe konumuna geldi. İlçemizdeki değişim ve gelişimi gözlemleyen sizler bu boş vaatlere kanmayın. Çünkü Kartepe yoluna emin ve hızlı adımlarla yoluna devam etmektedir. Hangi açıdan bakarsanız bakın Kartepe’de çok iş yapıldı. Marka olma yolundaki Kartepe’de herkes fotoğrafın büyüğüne baksın ve gelinen noktayı iyi görsün” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817