banner2779
banner2752
banner2750

Karabalık, Erzurumluların konuğu oldu
 İlçeyi karış karış gezen herkesle kucaklaşan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Erzurumlular Derneğine de konuk oldu. Hizmet ve yatırımların devam ettiği Kartepe’de birlik, beraberlik ve dostluk, kardeşlik ikliminin artık tamamlandığını çok rahatlıkla görüyor ve bundan ziyadesiyle memnun oluyoruz.

 

Tepecik Mahallesi’nde bulunan Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Metin Çomak ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a Tepecik Mahalle Muhtarı Saim Türker, meclis üyesi Orhan Akyüz, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle başkanı ile belediye meclis üyesi aday adayı Nevzat Sanat da eşlik etti.

Dernek çatısı altında oluşturulan güzel birlik ve beraberliğin ilçe geneline yansıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe’de güzel bir kültür mozaiği oluştu. Bunda sizin gibi derneklerimiz ilçe olduğumuz günden bu yana buna katkı verdiniz. Kartepe’de birlik, beraberlik ve dostluk, kardeşlik ikliminin artık tamamlandığını çok rahatlıkla görüyor ve bundan ziyadesiyle memnun oluyoruz” dedi.

 

Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe halkının istek ve taleplerine her zaman karşılık verdiklerini belirtti. Başkan Karabalık, İlçenin dört bir köşesinde hizmet yapılırken her yerde rahmet rahmet hizmet oldu. Hizmet etmek için çalışkan olmak lazım. 52 tane mahalle var hepsinden meclis üyesi almak mümkün değil. Meclis üyesi olmayan mahallelerin meclis üyesi hem de belediye başkanı oldum. Belediye başkanlığı fedakarlık ister çalışkanlık ister insanı sevmek ister. Dün olduğu gibi bugünde sadece duanızı istemeye geldim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751