Karabalık, Eşmelilere bilgi evi sözü verdi

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Eşme’de düzenlenen kursun yılsonu sergi açılışı ve belge töreni cami çevre düzenlemesi yapılan alanda gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Bolu Yöresi ve Çocuk Mehteran Takımı gösterileri ile renklenen açılışta miniklere pamuk şekeri dağıtılırken yüz boyaması yapan palyaçolar çocukları eğlendirdi.

 

Eşme’deki tören öncesi bölgede yapılan mini oyun sahasında çocuklarla basketbol oynayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık daha sonra tören alanındaki yerini aldı. Törende Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Eşmenin muhtarları Vecdi Öztürk ile Mecit Külüğ, eski eşme Belediye Başkanı Şaban Özer, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, meclis üyeleri, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden oluşan kalabalık bir topluluk hazır bulundu. Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, yaygın eğitim konusunda yapılan çalışmalara belediyenin verdiği destek için teşekkür ederken bu kurslardan faydalanan bayanları da tebrik etti.

 

Kartepe halkına hizmet anlamında ilçenin her bir köşesinde çalışma yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da devam eden alt ve üst yapı çalışmaları yanında eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerde bulunduklarına dikkat çekti. Eşme’de gerçekleşen hizmetlerden bahseden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Geçimini tarım ve meyvacılıkla sağlayan Eşme halkımızın da ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği bütün işlerini görmeye çalıştık. Eşme’nin tarla yolları başta olmak üzere cadde ve sokaklarında parke ve asfalt çalışmaları yaptık. Sapanca Gölü kıyısındaki sahil kesiminde çok güzel bir alan oluşturuldu. Belediyecilik hizmetleri yanında hemen yanımızdaki fonksiyonel oyun alanı, şu an tören yaptığımız çevre düzenlemesini yaparak hizmete aldığımız yeni dinlence alanı da bunlardan bazıları. İlçe genelinde açtığımız bilgi evlerinden birinin de Eşmeli çocuklarımızın hizmetine sunulması için buradan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze talimat veriyorum. Bütün çocuklarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Kar-Mek Eşme Kurs Merkezi usta öğreticisi Hatice Tetik nezaretinde mefruşat branşında 30 kursiyer ile usta öğretici Hatice Demir nezaretinde iğne oyası branşında 20 kursiyer belgelerini Başkan Karabalık ve beraberindeki protokolün elinden aldı. Yılsonu sergi açılışını yapan Başkan Karabalık, beraberindeki konuklarla birlikte sergiyi beğeni ile gezerek inceledi. Başkan Şükrü Karabalık, birbirinden güzel eserler nedeniyle kursiyerleri de tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817