Karabalık gece gündüz durmadan çalışıyor

Kartepe genelinde 4.5 yıllık görev süresince modern şehircilik anlayışı çerçevesinde gelişime ivme kazandıran çalışmaları ile dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, halkın arasında olmaya da büyün önem verdi. Halkın içinden halktan kopmayan yapısı ile vatandaşların sıkıntılarına sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde cevap veren bir yönetim sergileyen Başkan Şükrü Karabalık, geç saatlere kadar sahada yerini aldı.

 

Özellikle görev süresi içerisinde seçim vaatlerini büyük oranda gerçekleştirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Vaatlerimizi yerine getirmenin haklı gururu ve sevinci içerisindeyiz. Kartepe ve Kartepelilere hizmet azmi ve aşkımızın bir yansıması olarak seçim döneminde vaat edilmeyen ek projeleri de Kartepe’de hayata geçirdik. Vaat ettiğimiz sözlerin neredeyse vaat ettiğimiz sözlerin neredeyse tamamına yakınını gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Değerli Kartepelilerde ise haklı olarak bugün sözünü tutan yarında tutacaktır algısı oluşuyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817