Karabalık hasret gidermeye geldim
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam Uzunbey Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Belediye başkan aday adaylığı sürecinin sonuna geldikleri bu süreçte başkanımız bize gelmedi diye kimse alınmasın diye mahallere yönelik ziyaretlerde bulunduğunu belirten Başkan Karabalık, “Sizinle hasret gidermeye geldim. Dualarınızı alıp helallik istiyorum” dedi.

 

Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçeyi karış karış gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam da Uzunbey’e konuk oldu. Partisinin yaklaşan yerel seçimler öncesi yaptığı çalışmalar çerçevesinde gerçekleşen temayül yoklamaları öncesi diğer aday adaylarına haksızlık yapmamak için sahaya inmediğine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Sürecin sonuna yaklaştığımız şu günlerde aday adayları arkadaşlar gibi sizlerin karşısında gelmediğim için kimse alınmasın. Biz 4 yıl 7 aylık görev süresince hep sizin yanınızda ve içinizde yer aldık. Sizlerin ihtiyaç ve istek gördüğü hizmetleri görme gayretinde olduk. Acınızı ve sevincinizi paylaştık. Dün olduğu gibi bugünde sizin aranızdayım. Aday adaylığı sürecinin sonuna geldiğimiz şu günlerde başkanımız gelmedi diye kimse alınmasın diye bu ziyaretleri gerçekleştirmekteyiz” dedi.

 

Başkan Karabalık’ın Uzunbey mahallesinde gerçekleştirdiği kahve ziyaretinde vatandaşlarda dualarını isterken mahalle sakinleri de başkanın tekrar aday görmek istediklerini belirttiler. Başkan mahalledeki ziyaretini hasta olan Vehbi İtik’i geçmiş olsun ziyareti ile tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817