banner2779
banner2752
banner2750

 Karabalık; Her yer hizmetle doldu

Kartepe’deki açılış festivali çerçevesinde geçtiğimiz hafta Osmangazi Parkı ve Evliya Çelebi Bilgi Evlerinin açılışlarını yapan Kartepe Belediyesi, önceki gün de Maşukiye Çınarlı Mahallesi’nde 9333 metrekare alan üzerinde yapılan 255 metre çevre duvarı ile çevrili 5000 metrekaresi yeşil alanda süs havuzu, büfe, meydan, anfi tiyatro, tuvaletleri, çocuk oyun ve kondisyon alanları yanında bağımsız bölümlerde iş yerleri, muhtarlık ofisi, kütüphane, bilgi evi, mescid, restaurant, taksi durağı bulunan Maşukiye Kültür Parkı’nı hizmete açtı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın ev sahipliği yaptığı açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti İl ve İlçe yöneticileri, Çınarlı Mahalle Muhtarı Mete Karakuş, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan aday adayları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Kartepelilerin ilgisi yoğun oldu.

Açılışta çocuklar şişme oyun gruplarında ve animasyon ekibi gösteri ile eğlenirken ikramlarla farklı bir gün yaşama imkanı buldular. Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı ve Halk Oyunu ekibi gösterileri ile renklenen açılışta Çınarlı Mahalle Muhtarı Mete Karakuş, herkese hoş geldiniz diyerek başladığı selamlama konuşmasında, “Sayın başkanım Maşukiye’ye kazandırdığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz, devamını bekliyoruz. Ankara’ya giden yolun Maşukiye’den geçtiğini hepiniz biliyorsunuz hizmetlerinizin devamını istiyoruz” dedi.

Kış turizminin önemli merkezleri arasında gösterilen Maşukiye’de gerçekleştirilen hizmetlerden bahseden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, asfalt, parke ve kaldırım çalışmaları, yeni açılan imar yolları, taş ve beton duvar düzenlemeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Karabalık, “Bir önceki seçimlerden bu yana 4 yıl 7 ay geçti. Her yerde olduğu gibi değerli muhtarımızın ifade ettiği şekilde Maşukiye’de de çok şey oldu, her yer hizmetle doldu” dedi.

Maşukiye’de sosyal ve kültürel ihtiyaçlara karşılık verecek her türlü imkana sahip bir parkı birlikte hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karabalık, “Üçlü olsun güçlü olsun sloganıyla, sizlerin bize verdiği güç, destek ve sorumlulukla üzerimize düşen ne varsa doğumdan ölüme kadar siz değerli Kartepeli vatandaşlarımızın Kartepe Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi olarak ve merkezi idare olarak bizlerden beklediği her türlü hizmeti bir bir yerine getirdik. Yaptığımız bütün hizmetleri siz hak ettiniz. O hizmetler sizlere hepinize hepimize hayırlı olsun helal olsun” dedi.

Kocaeli’de yaşanan değişime dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Türkiye’ye örnek gösterilen bir şehirde yaşadığımıza dikkat çekti. Belediyeciliğin Ak Parti’nin işi olduğunu belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de, “Türkiye’de belediyeciliği zirveye çıkaran parti Ak Parti oldu. Belediyecilik bizim işimiz. Bu konuda tevazü göstermeye gerek yok. Başbakanımız da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından geçti. Aynı şey Kocaeli için de geçerli. 2004 yılından sonraki değişimi sayın Özak anlattı. Kocaeli de aynı devrimi yaşadı. Yani belediyecilik gerçekten Ak Parti’nin işi, bizim işimiz. Bu konuda vatandaşımızı memnun etmek için ne gerekiyorsa gece gündüz yapmaya devam ediyoruz. Milletvekili olarak bizler de belediye başkanlarımıza destek oluyoruz” dedi.

Konuşmalar ardından protokol açılış kurdelesini kestiği park alanını gezdi. Park alanındaki iş yerleri ve büroları gezen protokol esnafa da hayırlı işler dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751