Karabalık, İstasyon Mahallesi’nde parke çalışmalarını denetledi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokakların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Köseköy bölgesinde ki çalışmalar Tepecik ve İstasyon Mahallesi’nde aralıksız devam ettirilmekte. İstasyon Mahallesi’nde cadde ve sokaklarda yapılan parke döşeme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu mahalle muhtarı Şerif Tezcan ve Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi Şemistan Subaşı ile birlikte parke döşenen güzergahları denetledi.

 

İstasyon Mahallesi Zambak Sokak üzerinde çalışanlarla biraraya gelen Başkan Karabalık, yolların bakımı çerçevesinde yapılan düzenlemelerden mahalle sakinlerinin de memnun olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Güzergahların parke taşları ile nakış nakış işlendiğini belirten Başkan Karabalık, “Gelişen ve değişen Kartepe’de ana arter bağlantılı ara arter yolların şık ve güvenli hale getirilmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışmakta. Manolya, Sarmaşık, Zambak ve Şüheda Sokak’ta ki çalışmalar sonrası yolları tek tek işleyen ekiplerimiz İstasyon Mahallesi’nin önemli güzergahlarını da yaya ve araç trafiğine açarak mahalle halkının haklı beğenisini ve takdirini aldığını görmekteyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817