banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Karabalık, okul ziyaretlerine devam ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de yer aldığı Avni Akyol İlkokulu ve Çelik Halat Anadolu Lisesini bünyesinde barındıran binada eğitim öğretim vermeye başlayan Kartepe İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Veysel Kılıç’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Kartepe İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Veysel Kılıç’a yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerini ileten Başkan Karabalık, ilçede farklı branşlarda açılan okul sayısının artmasının eğitim çeşitliliğini ve kalitesini artırdığına dikkat çekti. Başkan Karabalık, gelecek yıl Uzunçiftlik’te inşası bitecek İmam Hatip Lisesi binasına taşınacak eğitim kurumunun sıkıntılarının kaldırılması konusunda üzerine düşen görevi üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti.

Ziyarette, eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanının desteğini almaktan memnunluk duyduğunu belirten Okul Müdürü Kılıç da, “Bu yıl 105 öğrenci ve 5 sınıf ile start verdiğimiz okulumuzda ilk hafta sıkıntılarının aşılmasında verdiğiniz destekten dolayı öğrenci velilerimiz ve eğitimciler olarak teşekkür ederiz” dedi. Başkan Karabalık, müdür Kılıç’ın okul bahçesinde ki düzenlemeleri ile yerinde inceleme de yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826