banner2779
banner2752
banner2750

 Karabalık, Sedaş’tan yatırım sözü aldı

 

2013 yılı Kamu Yatırımları 1. Dönem Değerlendirme Toplantısı önceki Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmişti. Toplantıya katılan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Sedaş yetkililerine şikayetlerini dile getirerek çözüm üretilmesini istemişti. Valilikteki toplantı ardından Başkan Karabalık’a konuk olan Sedaş heyeti ile yaptığı görüşmede ilçenin sıkıntılarını aktardı. Sedaş Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Başkan Yardımcıları Bali Holat ile Zafer Arat eşliğinde sıkıntılı bölgelerde yerinde inceleme yaptı.

 

SEDAŞ’tan hizmet talebinde bulunan Başkan Karabalık’ın girişimleri ardından başta duble yol çalışması yapılan Sapanca Karayolu üzerinde aydınlatmanın sağlanması, Köseköy merkezde yer alan İstasyon Okulu bahçesindeki eski trafonun kaldırılması ve D-100 karayolundan Kartepe Sanayi Sitesi girişe imkan sağlayacak enerji hatlarının yer altına alınması, mahallelerdeki aydınlatma ve enerji nakil trafo eksikliklerinin giderilmesi gibi acil çözüm bekleyen konular için sözler alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751