Karabalık, “Sizin derdinizle dertlendik”
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, nüfus yoğunluğu olan İstasyon Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kahve sohbetine gençlerle biraraya geldi. Halkın içinde olan belediye başkanı olarak herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Karabalık, “Sizlerin ihtiyacı ne ise onları dikkate aldık, sizin derdinizle dertlendik. Sizinleyiz projelerimizle sizlerle beraber olduk ve olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini İstasyon Mahallesi’ndeki Dörtyol Çayevi’nde devam ettirdi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde sohbette Başkan Karabalık’a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Ak parti Kartepe İlçe Gençlik Kolalrı Başkanı Mete Aydın, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, belediye meclis üyeleri Osman Orhan, Tacettin Akyol, Muharrem Genç ve Orhan Akyüz, mahalle muhtarları, belediye meclis üyesi aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri de eşlik etti.

 

İstasyon ve Tepecik Mahallesi’nin gençlerinin de yoğun ilgi gösterdiği sohbet toplantısında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, her gün ilçenin değişimine ve gelişimine katkı verecek çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Bölgesel çalışmalar hakkında bilgilerde aktaran Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe’nin bugün geldiği noktaya dikkat çekti.

 

Halkın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetlere karşılık veren hizmetleri görme gayretinde olduklarını kaydeden Başkan Karabalık, “Şöyle bir değerlendirdiğimizde bu hizmetlerin tamamından halkımız memnun. Sahip olduğu marka değerlerden dolayı 5 yılda nüfusu yüzde 47 artan ilçemize olan ilgi de bunun göstergesidir. Sizlerin ihtiyacı ne ise onları dikkate aldık. Sizinleyiz projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz cenaze hizmetleri ile acınızı paylaştık. Cemiyetlere masa sandalye desteği ile mutluluğunuza ortak olduk. Yaşbak ile evde bakım yaptık. Göbek bağı ile bebeklerimize hoş geldin dileklerinde bulunduk. Psikolojik danışma merkezi ile danışma hizmeti verdik. Kısacası sizin derdinizle dertlendik. Sizinle beraber olduk ve olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Her dertten haberleri olduğuna dikkat çeken Başkan Karabalık, mahallenin sağlık ocağının yerinde kalması ile ilgili çalışmaya destek verdiklerini planlama derdinin çözümü içinde şehir plancılarını çalıştırdıklarını kaydetti. Gönüllere hizmet eden çalışmaları yanında gençlerin gelişimine katkı verecek eğitim çeşitliliği sağlayan çalışmaları da hatırlatan Başkan Karabalık, eğitimden spora, sosyal ve kültürel her alanda yapılanları tek tek anlattı.

 

Görevde bulundukları süre içinde Kartepe’nin marka olma yolunda yoluna hızlı ve emin adımlarla devam ettiğini anlatan Başkan Karabalık, yaklaşan seçimlere değinerek, “Geçtiğimiz seçimlerde herkes hür iradesini vererek sandığa gitti. Geçtiğimiz seçimde hep destek veren halkımıza bir kez daha teşekkür ederim. Önümüzde belediye seçimleri var. 77 gün sonraki bu belediye seçimlerini herkes önemsiyor. Bu kahve seçimin merkezi konumunda toplantıların olduğu bir yer. Buraya gelenler gök kubbe altında ne varsa her şeyi vaad edecekler. Yıldızları ve ayı bile belki vaad edecekler . Hiç kimse unutmasın ki Kartepe zaten 5 yılda ilçe olduktan sonra yıldız olmayı başarmış, marka olmuş, yıldızlaşmış ve şu an yıldızı parlayan bir ilçe. Hiç kimsenin gelip de buraya ayı göğü yıldızları vaad etmesine gerek yok. Kartepe yoluna emin adımlarla, hızlı ve en büyük adımlarla yoluna inşallah sizlerin desteği ile devam edecek. Devam etmeye adaydır namzettir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817