banner2779
banner2752
banner2750

Karabalık: “Suç unsuru yok“
 

KARABALIK-YILMAZ KONUŞMASI

Kent siyaseti gündeminin ilk sırasına yerleşen  yeni  kaset, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile, ilimizde yaşayan, ilimiz siyasetinde çok önemli yeri olduğu bilinen Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz arasındaki konuşmayı içeriyor. Yaklaşık 3.5 dakika süren telefon konuşmasında  Şevki Yılmaz, 2011 yılındaki müfettiş soruşturması sırasında sıkıntılı günler geçiren Karabalık’a hükümet nezdinde yardım teklifinde bulunuyor.

SUÇ UNSURU YOK

İlimizde siyasetle ilgilenen binlerce kişinin çeşitli internet sitelerinden erişip dinlediği Şükrü Karabalık-Şevki Yılmaz arasındaki telefon konuşmasında herhangi bir suç unsuru yok. Ancak  Karabalık’ın  isim vermeden  Kartepe Kaymakamı Ünaldı’dan yakındığı,  Şevki Yılmaz’ın da  bazı bakanların özel kalem müdürleri, müsteşarlarının telefonlarını Karabalık’a verdiği, “Gerekirse bu konuyu Başbakan’a da aktarırım” dediği ve Karabalık’ın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle, AKP Kocaeli milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı  Karaosmanoğlu’na da sitem ettiği duyuluyor.

KARABALIK:”HERKES KASETİNİ YAYANLASIN”

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AKP İlçe Başkanı  Hasan Kandaz ve AKP İl yönetim kurulu üyesi  Orhan Arıkan ile birlikte basın toplantısı düzenledi.Şevki Yılmaz ile arasında geçen konuşmanın büyük olasılıkla 2011 yılı  ağustos ayında geçtiğini söyleyen  Karabalık, “beni üzen, insanın özel hayatına girilmesi ve bunun deşifre edilmesidir. Beni Şevki Bey aradı. Soruşturmayı duymuş,  yardımcı olmak istedi. Ortada gizli bir şey yok. Suç unsuru yok. Kim  elinde nekadar kaset varsa yayınlasın. Yaptığım hiçbir şeyden  gocunmuyorum ve kimseden korkmuyorum” dedi.

AKP İÇİNDE SAVAŞ MI VAR?

Önce Derince Belediyesi, ardından Kartepe Belediyesi ile ilgili olarak sosyal medyaya servis edilen  görüntülü ve sesli kasetler, yerel seçimler yaklaşırken, ilimizde “AKP içinde bir savaş mı var?” sorusunu da gündeme getiriyor. Karabalık-Yılmaz arasındaki telefon görüşmesinin kaydı son derece net. Bu nedenle, dinlemenin  resmi kurumlar tarafından yapılmış  olabileceği düşünülüyor. Ayrıca genel kanıya göre, telefonu dinlenen kişinin de Şevki Yılmaz olduğu tahmin ediliyor.

BENİ YIPRATAMAZLAR

Kartepe Belediye Başkanı  Şükrü Karabalık, kendisinin Şevki Yılmaz ile yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili kaydın sosyal medyada servis edilmesi üzerine dün sabah  Belediye’de  Orhan Arıkan ve  hasan kandaz ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Son derece rahat ve kendinden emin gözüken  Karabalık, “ Kocaeli’de en yüksek rantın döndüğü bölgede  namusum ve şerefimle hizmet veriyorum. Beni yıpratmak isteyenler, bunu başaramaz. Kimseden korkmuyorum. Telefon dinlemesi, insanın özel hayatına saldırıdır. Yasal hakkımı arayacağım” dedi.

kaynak: özgür kocaeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751