Karabalık, Zabıta Haftası’nı Kutladı

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Zabıta Teşkilatının 187’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta müdürlüğü çalışanları ile Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde bir araya geldi.

 

“1-7 Eylül Zabıta Haftası” nedeniyle Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırlayan Başkan Şükrü Karabalık, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü tebrik ederken başarılı çalışmalarda bulunan çalışanlarına da teşekkür etti. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Bali Holat, Zabıta Müdürü Selman Çelik ve belediye zabıta çalışanlarının hazır bulunduğu Sapanca Gölü kıyısındaki tesiste başkan personeli ile yakından ilgilendi.

 

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın destekleri ile başarılı çalışmalara imza atmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Köklü bir yapıya sahip bu anlamlı teşkilatın birer mensubu olmak bizlere her zaman gurur vermiştir. Bugüne kadar bize verdiğiniz desteğin yanında görevimizin sorumluluğu ve bilinci ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Belediyenin bir aynası olan zabıta teşkilatının birer neferi olan personelinin, haftasını kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Kartepe halkının daha huzurlu, düzenli ve sağlıklı bir kentte yaşaması için zaman kavramı gözetmeden çalışmaktasınız. Görevinizin bilinci içinde toplumsal esenliğin sağlanmasında üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817