KARABALIK'IN KAPISI KAPANMIYOR
Her geçen gün artan nüfusu ile halkın yoğun talepleri ile karşı karşıya olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, güne erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar vatandaşın memnuniyetini artırmak için aralıksız bir çalışma temposu içinde. Halkla bir araya gelmeye özen gösteren başkan, salı günleri de makamında vatandaşları ağırlamakta. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ziyaret eden bölge halkının çoğunluğu istihdam konusunda talepte bulunmakta.

 

İşsizlik ile ilgili bölge halkının tüm taleplerini karşılayamamaktan şikayetçi olan başkan, belediye kapısını iş kapısı olarak görülmemesini istemekte. Bölge halkının eğitim durumunu ve iş tecrübesini artırmasını tavsiye eden başkan, vasıflı eleman sayısının yükseltilmesi ile işsizliğin azalacağına dikkat çekmekte. Başkan Karabalık, kendisini umut kapısı olarak gören tüm ziyaretçileri ile yakından ilgilenerek çözüm yolları üretmesi ise büyük memnunluk yaratmakta. Başkan Karabalık'ın ziyaretçileri arasında yer alan bayanlar da aile sorunlarının çözümü konusunda taleplerini iletmekteler.

 

Halkın yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri ile ilçedeki çeşitli eğitim kurumlarının yöneticileri de çeşitli taleplerle başkanın karşısına çıkmakta. Veli Akgün İlkokul idareci ve yöneticileri başkana teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul müdürü İsmet Düzen, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Halil ve beraberindeki yöneticiler okul çevresinde yapılan alt yapı düzenlemesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Pakmaya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Güler ve beraberindekiler de öğretmenler odası için dolap talebinde bulundu. Okullardan gelen talepleri de göz ardı etmeyen başkan dilekçe ile başvuruda bulunmasını istediği okul yöneticilerinin taleplerinin karşılanması için üzerlerine düşeni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Karabalık, halkıyla içiçe olduğunu gösterme adına halk günlerine devam ettiklerini belirterek, "Ben halkın içinden seçilen biri olduğumu unutmadım ve unutturmamaktayım. Kapım açık halkımın sorunlarına çözüm bulmak için her zaman görevdeyim. Beni seçen halkıma layık olmaya devam edeceğim. Kartepe'nin sorunlarını yakından bilen biri olarak halkımızın verdiği destek ile samimiyet, güven ve doğruluk esasıyla belediyeyi yönetmeye hep birlikte devam edeceğiz" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817