Karabalık’tan Engelliler Günü Ziyareti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kartepe’de bulunan kuruluş ziyaretleri kapsamında Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yeni göreve başlayan kurum müdürü İlhan Toğrul’a da hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İyi niyet dileklerinde bulunan Başkan Karabalık, yeni müdür Toğrul’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kuruluşu gezen ve engelli bireylerle bir araya gelen Başkan Karabalık, hatır sorup moral verdi. Kurum müdür yardımcısı Şahin Alın’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karabalık, engelli bireylerin sosyal hayata daha sık katılabilmeleri ve toplumla bütünleşmeleri konusunda yapılacak çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını belirtti. Kurumda kalan engellilerin gününü de tebrik eden başkan, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817