Karabalık’tan hasta ziyaretleri
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam hastaları evlerinde ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini iletirken engelli vatandaşlarla da sohbet edip hatır sordu.

 

Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına ev ziyaretlerini akşamları gerçekleştiren Başkan Karabalık, Uzunçiftlik Atakent Mahallesi’nde hasta ve engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programı kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Karabalık’a Atakent Mahalle Muhtarı Neslihan Serim, meclis üyesi Orhan Akyüz, meclis aday adayı Ergül Şirin ve Hamdi Yayla, SKM yöneticileri eşlik etti.

 

Atakent Mahallesi’nde ikamet eden engelli Adem Yel’in evine de konuk olan başkan Rahmi Duru’yu da hasta yatağında ziyaret etti. Vatandaşların acılarını ve dertlerini paylaşma, onları önemsediklerini ve unutmadıklarını gösterme adına bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Karabalık, ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerini yoğun çalışma temposu içinde periyodik olarak devam ettirdiğine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817