banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Karabalık’tan mezuniyet hediyesi tablet bilgisayar

Eski bir eğitimci olan, ilçede eğitim çeşitliliğini artırmak adına yeni okullar kazandıran ve eğitim kurumlarına yönelik destekleri ile Kartepe’de eğitim çıtasının yükseltilmesi için başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın yeni uygulaması da beğeni kazandı.

Kartepe’deki 9 liseden bu yıl derece ile mezun olan öğrencilere tablet bilgisayar hediye eden Başkan Karabalık, “Öğrencilerimizi teşvik etmek adına üniversite yaşamlarında başarılarına katkı vereceğini düşündüğümüz bu uygulamayı hayat geçirmekten büyük mutluluk duymaktayız” dedi.

Başkan Karabalık’ın hediyesi olan ilk tablet bilgisayarları da Kartepe’de 2009 yılında eğitim öğretim hizmeti vermeye başlayan Maşukiye Anadolu Lisesi’nin dereceye giren ilk mezunları aldı. Okul Müdürü Murat Sert bu yıl ilk kez mezun verdikleri 40 öğrencinin heyecanını paylaşan tüm konuklara katılımları için teşekkür etti.

Kartepeli çocukların Anadolu Lisesinde eğitim alma şansının tanındığı okulun ilçeye kazandırılmasında ve okul binasının eksikliklerinin giderilmesinde de önemli katkıları olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür plaketi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, “Belediyemizin eğitime ve eğitim kurumlarına ciddi katkılarının devamını dilerim” dedi.

Protokol konuşmaları ve teşekkür plaketleri takdimi ardından okul birincisi Çiğdem Kös, okul ikincisi Sema İsen ve okul üçüncüsü Ayşe Kurt’a tablet bilgisayar hediye eden Başkan Şükrü Karabalık, “Kartepe’deki eğitim çeşitliliğinin sağlanması yönünde 4 yıldır devam eden çalışmalarımız önümüzdeki yılda devam edecek. Her şey Kartepe’deki eğitim çıtasının daha yukarılara çıkartılması içindir. Kartepe emin adımlarla yoluna devam ederken ilçemizde çok güzel işler yapılmaktadır” dedi.

Maşukiye Anadolu Lisesi’ndeki coşku ve heyecan dolu ilk mezuniyet töreni protokolün elinden alan öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826