Karabalık’tan yoğun tempo
 Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeyi karış karış gezerek ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Gün boyu yoğun tempoda gerçekleştirdiği ziyaretlerinde 7’den 77’ye herkesime ulaşan başkan, ev toplantıları yanında üniversite gençliğiyle de biraraya geldiği buluşmalarında da destek görmekte.

 

Gün içinde katıldığı cenazelerde yakınlarını kaybedenlerin acısına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye hizmetlerinde gelinen noktayı yerinde görürken Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde yaşlı, hasta ziyaretlerinde bulunmakta.

 

Köseköy’den Uzunbey Mahallesi’ne İbrikdere’den Konak Mahallesine ilçenin dört bir köşesinde ilçe halkı ile buluşan Başkan Şükrü Karabalık’a önceki günkü temaslarında Ak Parti İl Yöneticisi Serap Karakaş, Ak Parti SKM ve İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri de eşlik etti. Eşme’de MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün ağabeyi Hasan Ünlü’yü hasta yatağında ziyaret eden Başkan Karabalık, Uzunbey Mahallesi’nde 30 yıl sonra il kez bir başkan gören 96 yaşındaki Ayşe Hanım Topal’ın da hayır duasını aldı. İbrikdere Mahallesi’nde Adile Özsoy’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Karabalık Konak Mahallesi’nde Ahmet Alakuş’un evinde mahalle sakinleri ile ev toplantısında sohbette bulundu.

 

Yoğun geçen günlük programında Köseköy’de üniversite gençleriyle de ile bir araya gelen Başkan Karabalık’ın gördüğü destek en büyük moral kaynağı oldu. Ziyaretlerinde herkesimden ilgi ve destek gören Başkan Karabalık, “Halkımızın beklenti ve isteklerine karşılık veren ne tür çalışma varsa onu gerçekleştirmek için gayret ettik. Hizmetler sağlandıkça sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu oldu. Bizler sizlerden memnunuz. Biz sevgimiz sizlere vermekteyiz. Biz halkımızı seviyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaktayız. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımız sürecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817