KARADENİZ, ‘’CAN YANMADAN BU ÇÖZÜMÜ UYGULAYIN"

Karadeniz, yapılması gereken belli iken dahi ağır davranıldığını belirterek, ‘’Viyadük altındaki düzenleme yapılmadığı için sürücüler kendileri çözümü uygulayıp dönüş yapıyorlar. Oysa burada yapılması gereken işaret ve dubalarla her iki geçişten karşı şeride dönüş vermek ve trafiği rahatlatmaktır. Bunun için trafik düzenleme yetkilileri de geldiler ve ekip gönderip inceleme yapacaklarını söylediler. Bu yapılmadığı için sürücüler yasak dönüşler yapmaya devam ediyorlar. Bir can yanmadan yetkililerin gelerek düzenlemeleri yapmalarını bekliyoruz’’ dedi.

Viyadük altı boş yatıyor

Ali Karadeniz, Tütünçiftlik Viyadük altındaki, batı yönünde kalan bir alanın 10 Nolu Kooperatife daha önce verildiğini ama UKOME’nin daha sonra buraya bariyer koyup kapattığını hatırlatarak, ‘’Viyadük altı boş olarak bekliyor ve şehir içi minibüsleri pak edecek yer bulamıyorlar. Oysa burası hem park alanı için ayrılabilir, hem de İlimtepe Otobüs Durağı buraya alınabilir. Böylece vatandaşlar da yağışlı havalarda daha kapalı alanda bekleme şansı bulurlar’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817